Brud og selskap

Vi har mange dyktige frisører som vil gi deg en rolig og behagelig start, på din spesielle dag.

Vi retter fokus på deg som brud denne dagen, og vi tilbyr en prøve time ca 14 dager før den datoen du skal gifte deg.

På prøvetimen bruker vi tiden til og bli kjent med dine ønsker og kommer gjerne med forslag. På denne timen blir vi enige om hvor lang tid vi skal sette av og rent praktiske ting til den store dagen! Det kan lønne seg og ta med bilde av brudekjolen og hodepynt som slør, diadem o.l. hvis du skal bruke det.
Ring og bestill time i god tid.

Ring direkte til oss mer info: 33 18 20 25

JAZZ frisør, Torvet 4, 3256 Larvik
Tlf. 33 18 20 25

Dame og herre

For å kunne skape et image du vil trives med, tar vi utgangspunkt i dine forutsetninger i kombinasjon med dine ønsker. Ansiktsform – alder – hårtype – typen din – hud og hårfarge osv. Vårt fag består av mange disipliner som vi kan kombinere for å nå frem til et perfekt resultat.

Et image kan endres alt etter miljøet du skal være en del av – enten det dreier seg om kortere eller lengre perioder. Et sporty image før påskeferien eller et selskaps image før et bryllup.

Make-up

Make-up skal være naturlig. Huden skal se frisk og ren ut. Mineralsminke og dagkremer med farge er veldig aktuelle produkter. Bruk gjerne solpudder for å gi mer glød.

Brynene skal være velpleid, fyll dem gjerne med farge. Kveldssminken har lenge vært dominert av markerte og sotede øyne. Hva med å tone de ned og bruke varme, sommerlige bruntoner?

Parykker

At man kan se hvem som har parykk, er bare en myte. At man kan se hvem som ikke har tilpasset parykk, er dessverre fakta. Vi har i de seinere år, satset mer og mer på å tilpasse og hjelpe alle som trenger parykk. Flere og flere har også parykker, som en del av garderoben. Vi har et stort utvalg i salongen og vi kan bestille nærmest hva som helst du måtte ønske.

Vi hjelper deg med parykk. Hvis du mister hår pga. sykdom eller bare har tynt hår. Vi har eget parykkrom. Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med ditt nye hår.