Jazz-gronn-filosofi-bildet
Grønn Filosofi

I denne frisørsalaongen

..tar vi miljø og helse på alvor
..har vi økt kunnskap om fag og produktene vi bruker
..er alle produkter godkjent av EU
..er alle produkter godkjent brukt, av Mattilsynet
..er vi godkjente Miljøfyretårnbedrift
..har vi fokus på det naturlige
..bruker vi markedets reneste farger
..er så godt som alle produkter representert på frisørenes positivliste
..prøver vi å bidra til en utvikling som er til fordel for kundene og frisørene
..følger vi rådene til de fremste ekspertene innen frisørprodukter og frisørrelaterte sykdommer, kjemiingeniør Johan Galster fra København kommunes miljøkontroll, Heidi Søsted som har doktorgrad i hårfarger og leder av Danske Videncenter for firerer og kosmetikere, Mattilsynet og Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF)

Hud og hår

Verden er stadig i forandring, og det er flere og flere som etterspør naturlige løsninger. vi blir stadig mer bevisste på hva vi putter i oss eller hva vi tilfører hud og hår! Graviditet, sykdom og overfølsomhet har fått mange til og etterspørre mer naturlige produkter med færre kjemikalier! vi har hårfarge uten amminiak, ppd og resorcinol! Vi ønsker og beskytte våre kunder, oss selv og ikke minst miljøet.

Brud og selskap

Vi har mange dyktige frisører som vil gi deg en rolig og behagelig start, på din spesielle dag. Vi retter fokus på deg som brud denne dagen, og vi tilbyr gjerne en prøvetime ca 14 dager før den datoen du skal gifte deg.

Vi setter ikke opp håret ditt på prøvetimen, derimot bruker vi tiden til å bli kjent med dine ønsker og kommer gjerne med ideer og forslag. På denne timen blir vi enige om hvor lang tid vi skal sette av og rent praktiske ting til den store dagen!
Ring og bestill time i god tid…..

Make-up

Make-up skal være naturlig. Huden skal se frisk og ren ut. Mineralsminke og dagkremer med farge er veldig aktuelle produkter. Bruk gjerne solpudder for å gi mer glød.

Brynene skal være velpleid, fyll dem gjerne med farge. Kveldssminken har lenge vært dominert av markerte og sotede øyne. Hva med å tone de ned og bruke varme, sommerlige bruntoner?

Parykker

At man kan se hvem som har parykk, er bare en myte. At man kan se hvem som ikke har tilpasset parykk, er dessverre fakta. Vi har i de seinere år, satset mer og mer på å tilpasse og hjelpe alle som trenger parykk. Flere og flere har også parykker, som en del av garderoben. Vi har et stort utvalg i salongen og vi kan bestille nærmest hva som helst du måtte ønske.

Vi hjelper deg med parykk. Hvis du mister hår pga. sykdom eller bare har tynt hår. Vi har eget parykkrom. Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med ditt nye hår.