jazz-frisor-haarforlengelse
Hårforlengelse

Til den som alltid har ønsket seg langt hår og som ikke klarer å spare, eller til den som enten har tynt hår eller partier uten hår, kan hair extension være en løsning.

Vi har spesialister til å svare på spørsmål og til å utføre extension på JAZZ. Vi bruker europeisk, naturlig hår fra et italiensk firma som heter SHE. Håret er veldig naturlig tilpasset vårt eget hår, og er av meget høy kvalitet. For å få nøyaktig pris, bør du komme inn til konsultasjon. Like forskjellige vi er som personer, har vi forskjellige hår og behov.
Derav forskjellige priser…

Hairextension

Har du alltid drømt om et langt og fyldig hår?
Hairextension er det populære ordet for systemer for å øke hårmengden i ditt eksisterende hår. Filmstjerner og popstjerner har gjort det lenge. Men dette er ikke kun forbeholdt kjendiser. Vi i JAZZ frisør er spesialister på dette og kan tilby følgende:

1. Øke lengden på ditt eksisterende hår. Skape et lekkert, langt hår.
Dette er for deg som ”alltid” har drømt om langt hår, og som vil investere litt ekstra for ditt eget velvære. Behandlingen kan utføres enten du har stritt hår, fall i håret eller har farget håret.


2. Fylle ut i områder hvor du har lyst til å ha mer volum.
Dette er for deg som er fornøyd med lengden, men har tynt hår. Noen har alltid hatt tynt hår, mens andre mister mye hår senere i livet. Uansett hva som er grunnen til et tynt, livløst hår, nå er det mulig å få et tett, fyldig hår.


3. Håreffekter
Nå bør du ikke lenger farge håret for å lege inn effekter. Du kan nå eksprimentere med så mange farger du vil uten at det trenger å påvirke ditt eget hår. Blå, røde, lilla eller hvite striper eller matchende farger til festkjolen? Vi kan skaffe over 80 forskjellige farger – i løpet av 24 timer.

Hairextension system

Vi bruker forskjellige systemer til å feste din hairextension. Frisøren anbefaler det systemet som passer best – for deg:

1. Keratinfester – hvor håret ”sveises” på ditt eksisterende hår. Denne metoden er skånsom og er den mest populære i verden i dag. Resultatet blir tilnærmet usynlig, dersom den utføres av den profesjonelle extension-utdannede frisør. Keratin er byggestoffet i det naturlige håret. Vi bruker hår fra SHE – naturlig hår i en struktur som er meget godt tilpasset europeiske mennesker. Ved denne metoden kan vi garantere at håret vil ”sitte på” i 3-5 måneder, avhengig av beskaffenhet på ditt eget hår og behandlingen av håret.

2. Tape-fester – hvor håret ”tapes” på ditt eksisterende hår. En metode som blir mer og mer populær. Tar mye kortere tid å sette på håret. Levetid på håret er 2- 3 måneder, men håret kan tas av og tapes på – nytt- dersom behandlingen av håret har vært riktig.

3. Click on/Click off Man klipser langt hår/hårdeler på det eksisterende håret og får på den måten et langt hår/utfylling i løpet av få sekunder. Klipshåret kan tas av og på – av deg selv – når du vil ! Mange forskjellige farger, lengder og strukturer tilbys.

Brud og selskap

Vi har mange dyktige frisører som vil gi deg en rolig og behagelig start, på din spesielle dag. Vi retter fokus på deg som brud denne dagen, og vi tilbyr gjerne en prøvetime ca 14 dager før den datoen du skal gifte deg.

Vi setter ikke opp håret ditt på prøvetimen, derimot bruker vi tiden til å bli kjent med dine ønsker og kommer gjerne med ideer og forslag. På denne timen blir vi enige om hvor lang tid vi skal sette av og rent praktiske ting til den store dagen!
Ring og bestill time i god tid…..

Make-up

Make-up skal være naturlig. Huden skal se frisk og ren ut. Mineralsminke og dagkremer med farge er veldig aktuelle produkter. Bruk gjerne solpudder for å gi mer glød.

Brynene skal være velpleid, fyll dem gjerne med farge. Kveldssminken har lenge vært dominert av markerte og sotede øyne. Hva med å tone de ned og bruke varme, sommerlige bruntoner?

Parykker

At man kan se hvem som har parykk, er bare en myte. At man kan se hvem som ikke har tilpasset parykk, er dessverre fakta. Vi har i de seinere år, satset mer og mer på å tilpasse og hjelpe alle som trenger parykk. Flere og flere har også parykker, som en del av garderoben. Vi har et stort utvalg i salongen og vi kan bestille nærmest hva som helst du måtte ønske.

Vi hjelper deg med parykk. Hvis du mister hår pga. sykdom eller bare har tynt hår. Vi har eget parykkrom. Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med ditt nye hår.