om16-582x734
HCF

Kunder hos JAZZ er garantert en fagmessig utførelse av den ledende hårmote. De viktigste trendene innen internasjonal hårmote skapes av anerkjente franske frisører. Derfor gjelder det å holde seg ajour med utviklingen. Det er dette JAZZ gjør for sine kunder.

JAZZ frisør er som eneste frisørsalong i Vestfold medlem av en prestigefylte organisasjonen Haute Coiffure Francaise. Som Haute Coiffures eneste representant i Vestfold utfører JAZZ frisør moteshow og visninger til gleder for publikum og kollegaer. Formålet med HCF er å skape hårmote i harmoni med haute coiture – motehusenes modellklær. HCFs hårmoter ventes på av så vel profesjonelle som av kvinner over store deler av verden.

I likhet med klesmotene er hårmoten gjerne delt inn i temaer eller epoker. HCF skaper hårmoten og er derfor alltid i forkant av andre. De norske medlemmene av HCF drar til Paris to ganger i året for å lære seg de kommende frisyrelinjene. Frisyrene er beskyttet, og kun medlemmer av HCF har lov til å bruke disse frisyrene den første tiden. Andre frisører må vente. HCF-frisører må også bruke tid på å lære bort den nye moten til andre frisører. De norske medlemmene av HCF har som formål å spre kunnskap om fransk hårmote og formidle dette til kunder og frisører over hele landet. I Norge er det 24 medlemmer av Haute Coiffure Francaise. HCF-frisører nyter stor respekt blant kolleger innen faget, og det kreves mye for å bli medlem. De strenge opptakskriteriene til HCF er for å beholde den faglige tyngden i organisasjonen. Les mer om HCF her!

Brud og selskap

Vi har mange dyktige frisører som vil gi deg en rolig og behagelig start, på din spesielle dag. Vi retter fokus på deg som brud denne dagen, og vi tilbyr gjerne en prøvetime ca 14 dager før den datoen du skal gifte deg.

Vi setter ikke opp håret ditt på prøvetimen, derimot bruker vi tiden til å bli kjent med dine ønsker og kommer gjerne med ideer og forslag. På denne timen blir vi enige om hvor lang tid vi skal sette av og rent praktiske ting til den store dagen!
Ring og bestill time i god tid…..

Make-up

Make-up skal være naturlig. Huden skal se frisk og ren ut. Mineralsminke og dagkremer med farge er veldig aktuelle produkter. Bruk gjerne solpudder for å gi mer glød.

Brynene skal være velpleid, fyll dem gjerne med farge. Kveldssminken har lenge vært dominert av markerte og sotede øyne. Hva med å tone de ned og bruke varme, sommerlige bruntoner?

Parykker

At man kan se hvem som har parykk, er bare en myte. At man kan se hvem som ikke har tilpasset parykk, er dessverre fakta. Vi har i de seinere år, satset mer og mer på å tilpasse og hjelpe alle som trenger parykk. Flere og flere har også parykker, som en del av garderoben. Vi har et stort utvalg i salongen og vi kan bestille nærmest hva som helst du måtte ønske.

Vi hjelper deg med parykk. Hvis du mister hår pga. sykdom eller bare har tynt hår. Vi har eget parykkrom. Vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med ditt nye hår.